Η πρώτη… εικόνα από Νεϊμάρ στη Σαουδική Αραβία (vids)

από AllAboutARIS

O Νεϊμάρ χθες το βράδυ στο στάδιο «Prince Faisal bin Fahd» στο Ριάντ, έκανε το ντεμπούτο του στο ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας, με την Αλ Χιλάλ.

Η νέα του ομάδα ανέκτησε το προβάδισμα της Pro League  Σαουδικής Αραβίας, κερδίζοντας την Αλ Ριάντ (6-1), την έκτη αγωνιστική, στην οποία ο Βέλγος Γιανίκ Καράσκο, πρώην παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, έκανε επίσης το ντεμπούτο του με την Αλ Σαμπάμπ.

Η Αλ Χιλάλ, στην οποία αγωνίζονται οι Μπόνο, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Ρούμπεν Νέβες, Μάλκομ και Αλεξάντερ Μίτροβιτς, είχε…πέσει προσωρινά από την κορυφή της διοργάνωσης από την Αλ Ιτιχάντ του Καρίμ Μπενζεμά, η οποία αγωνίστηκε την Πέμπτη.






Ο Βραζιλιάνος βγήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 63ο λεπτό. Η ομάδα του Ζόρζε Ζέσους είχε ήδη «καθαρίσει» το ματς, αλλά η παρουσία του ξεσήκωσε την κερκίδα και την ομάδα του, δίνοντας μάλιστα την ασίστ στο Μάλκομ για το 4-0.






Στο 30’ ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς με πέναλτι άνοιξε το σκορ και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Γιασίρ Αλ Σαχράνι σκόραρε το δεύτερο. Με τον Νεϊμάρ στο γήπεδο, ο Νάσερ Αλ Ντάουσαρι σημείωσε το τρίτο (68’) και το πέμπτο (87’ πέναλτι), και το έκτο στις καθυστερήσεις.

Το γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε ο Αλί Αλ Ζακάν  στο 90+6.






Προτεινόμενα Άρθρα