Η συνέχεια των Ισπανών για Κογιάδο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Άλεξ Κογιάδο βρίσκεται μόνιμα στην επικαιρότητα και φυσικά στην ατζέντα του ΑΡΗ τις τελευταίες μέρες. Δεν ίσχυε όμως το ίδιο για τους Ισπανούς, μέχρι χθες.

Το ρεπορτάζ της “AS” δεν επικαλέστηκε ελληνικά δημοσιεύματα, αποτελώντας μία συνέχεια των ισπανικών ΜΜΕ στο έμπρακτο ενδιαφέρον των “κιτρινόμαυρων” για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο ΑΡΗΣ έχει προχωρήσει από τις απλές επαφές και φιλοδοξεί ότι θα πετύχει μία πολύ δύσκολη αλλά υψηλού επιπέδου μεταγραφή, με παρόμοιο τρόπο όπως εκείνη του Λορέν Μορόν πριν έναν χρόνο.

Άλλωστε οι συνθήκες δεν διαφέρουν πολύ… Οπως σημειώνουν οι Ισπανοί, η Μπέτις είναι θετική να… ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Κογιάδο και ο ΑΡΗΣ προσπαθεί να αξιοποιήσει αυτή την κατάσταση. Ακριβώς δηλαδή όπως έκανε πέρυσι με τον 30χρονο επιθετικό.

Τα ρεπορτάζ από την χώρα της Ιβηρικής δείχνουν ότι η υπόθεση συνεχίζει να υφίσταται και απομένει η τελική της έκβαση, με τον ΑΡΗ να προσφέρει και στις δύο πλευρές αυτό που θέλουν. Στη Μπέτις έναν τρόπο να απεμπλακεί από ένα μέρος του συμβολαίου του παίκτη και στον ίδιο την ευκαιρία να κάνει restart στην καριέρα του. Ο ίδιος μπορεί να δήλωνε ότι θέλει να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ των Ανδαλουσιανών, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει αρκετά δύσκλο για την ώρα.

Προτεινόμενα Άρθρα