Η ώρα για να κλείσει κι άλλα μέτωπα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ έχει μπει στο δεύτερο μισό του Ιουνίου και σε δύο εβδομάδες από σήμερα ακριβώς μπαίνει στο γήπεδο για να ξεκινήσει την καλοκαιρινή του προετοιμασία.

Από τη στιγμή που ξεκίνησε αυτό το μεταβατικό στάδιο ανάμεσα στην προηγούμενη και τη νέα σεζόν, οι μόνες ουσιαστικές εξελίξεις ήταν η ανανέωση του Άκη Μάντζιου και εκείνη του Χουλιάν Κουέστα.. Τίποτε παραπάνω και καμία άλλη αντίδραση από πλευράς ΠΑΕ.

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν υπάρχουν επαφές ή κινήσεις σε όλα τα επίπεδα αυτό το διάστημα. Ο χρόνος όμως κυλάει αντίστροφα πλέον και οι επόμενες μέρες πρέπει να φέρουν εξελίξεις ώστε να κλείσουν κι άλλα μέτωπα.

Εκείνο της προετοιμασίας παραμένει ανοικτό, με την Πολωνία να υπάρχει ως επιλογή αλλά να μην είναι ακόμα 100% σίγουρη. Την ίδια στιγμή παραμένουν οι εκκρεμότητες με παίκτες που δεν υπολογίζονται ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί κάποια μεταγραφή από τις πολλές που αναμένεται να γίνουν για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο ΑΡΗΣ έχει αρκετό χρόνο μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος αλλά όχι μέχρι τον Ιούλιο στον οποίο καλείται να μπει έχοντας κάτι παραπάνω από τις δύο εξελίξεις που έχουν χαρακτηρίσει το πρώτο μισό του Ιουνίου, ώστε να ξεκινήσει και την προετοιμασία του πάνω στις καλύτερες δυνατές βάσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα