Η UEFA ξεκίνησε έρευνα για Κροατία και Αλβανία (vids)

από AllAboutARIS

Η αναμέτρηση της Αλβανίας με την Κροατία, για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου, βρίσκεται στο επίκεντρο της έρευνας που άνοιξε επίσημα η UEFA χθες το βράδυ, μετά τα συνθήματα των οπαδών και των δύο ομάδων κατά της Σερβίας.







Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που δημοσίευσε η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου, «σύμφωνα με το άρθρο 31 παράγραφος 4 του Πειθαρχικού Κανονισμού της UEFA, διορίστηκε Επιθεωρητής Δεοντολογίας και Πειθαρχίας της UEFA για τη διεξαγωγή έρευνας για πιθανούς ρατσιστές και /ή μεροληπτική συμπεριφορά από οπαδούς που φέρεται να συνέβη στον αγώνα της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος UEFA 2024 μεταξύ των ομάδων που εκπροσωπούν την Κροατική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (HNS) και την Αλβανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FSHF), στις 19 Ιουνίου 2024 στο Αμβούργο της Γερμανίας. Περαιτέρω πληροφορίες για το θέμα θα δοθούν σε εύθετο χρόνο».







Η διαδικασία ακολουθεί την καταγγελία της Σερβικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, η οποία δήλωσε ότι ήταν έτοιμη να εγκαταλείψει τη διοργάνωση εάν η UEFA αποφασίσει να μην επιβάλει κυρώσεις στη συμπεριφορά των Αλβανών και Κροατών οπαδών.













Προτεινόμενα Άρθρα