Ιτούρμπε: Το… πέπλο εμπιστοσύνης, τα τετ α τετ και ο ΠΑΣ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η έλευση του Χερμάν Μπούργος έχει αλλάξει το καθεστώς για κάποιους ποδοσφαιριστές και ίσως ο παίκτης που επηρεάστηκε περισσότερο είναι ο Χουάν Ιτούρμπε.

Από τη στιγμή που ο Αργεντινός πήρε τα ηνία, ο άλλοτε άσσος της Ρόμα πήρε τη φανέλα του βασικού στο… σπίτι του. Πέντε διαδοχικά ματς στην αρχική ενδεκάδα, φτάνοντας σχεδόν όσα είχε σε όλα τα παιχνίδια που προηγήθηκαν για το πρωτάθλημα.

Είναι προφανές ότι ο Μπούργος πιστεύει στον Ιτούρμπε και τον περιβάλλει με ένα… πέπλο εμπιστοσύνης, στην προσπάθειά του να πάρει περισσότερα πράγματα από αυτόν. Για αυτό και επιμένει με την παρουσία του στα βασικά του πλάνα, όπως το ίδιο είναι πολύ πιθανό να κάνει και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκεί που θα το χρειαστεί πολύ παραπάνω.

Με τις συνθήκες που θα συναντήσει ο ΑΡΗΣ, δηλαδή μικρούς χώρους, σίγουρα θα χρειαστεί την κλάση του Παραγουανού και την παραπάνω ενέργεια που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, άσχετα που μέχρι στιγμής… αγνοείται.

Αυτός είναι και ο λόγος που αυτή την εβδομάδα τον έχει… από κοντά και έκανε κάποια τετ α τετ μαζί του, ώστε να τον βάλει στο κλίμα των “θέλω” του, τόσο γενικά όσο και ειδικά για το μεθαυριανό παιχνίδι.

Προτεινόμενα Άρθρα