Και οι…άλλοι που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο

από AllAboutARIS

Σίγουρα τη δεδομένη χρονική στιγμή όλο το ενδιαφέρον στρέφεται αφενός στις αποφάσεις για το ρόστερ του ΑΡΗ και την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αλλά και στην υπόθεση του Λόρεν Μορόν. Για τον Ισπανό επιθετικό αναμένονται προτάσεις, ο ίδιος προφανώς θέλει να εξαργυρώσει την εξαιρετική σεζόν που είχε και οι Κιτρινόμαυροι θα πρέπει να πάρουν μία απόφαση.

Ή να τον πουλήσουν ή να δουν αν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μαζί του. Κι αυτό διότι ο Μορόν μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του κι αν μείνει χωρίς νέα σύμβαση, τότε ο Άρης κινδυνεύει να τον χάσει χωρίς να έχει οικονομικό όφελος.

Στην ίδια κατηγορία όμως, δηλαδή σε αυτή των παικτών που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, υπάρχουν ουκ ολίγοι ακόμη. Σίγουρα όχι στη βάση που… συζητάμε για τον Μορόν, αλλά κάποιοι από αυτούς με πολύ μεγάλη προσφορά στην ομάδα.

Οι περιπτώσεις Νταρίντα και Οντουμπάτζο. Οι δύο ποδοσφαιριστές, υπεραπαραίτητοι στον ΑΡΗ τα τελευταία χρόνια έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Άρα τον Ιανουάριο μπορούν να συμφωνήσουν με άλλες ομάδες και να φύγουν το άλλο καλοκαίρι ως ελεύθεροι. Είναι δύο περιπτώσεις διαφορετικές μεν, αλλά πολύ σημαντικές. Ο Νταρίντα είναι ουσιαστικά ο ηγέτης της ομάδας, αλλά τον Αύγουστο θα γίνει 34. Σίγουρα ο ΑΡΗΣ θα θέλει να τον ανανεώσει και φαίνεται μόνο να… κινδυνεύει από ενδεχόμενο ενδιαφέρον από την Τσεχία.

Όσο για τον Οντουμπάτζο, προέρχεται από σπουδαία σεζόν κι αναμένονται προτάσεις. Οπότε κι εδώ είναι… φάση Μορόν. Ή τον ανανεώνεις ή τον πουλάς.

Εκτός από αυτούς που προαναφέραμε, στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους, μπαίνουν κι άλλοι παίκτες. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους: Βέλεθ, Φεράρι, Μοντόγια, Φατόρε, Βερστράτε, Τζούρασεκ, Πάρντο, Σαβέριο, Παναγίδη και Φετφατζίδη.

Σίγουρα διαφορετικές περιπτώσεις, ενώ είναι δεδομένο πως με κάποιους εξ αυτών θα γίνει κουβέντα προκειμένου να λύσουν τα συμβόλαιά τους ή να βρεθεί τρόπος να παραχωρηθούν σε άλλες ομάδες.

Προτεινόμενα Άρθρα