Καταγγελία… προσβολή στη μνήμη του Τσουμάνη!

από AllAboutARIS

Κάποιες φορές, απλά σηκώνεις τα χέρια ψηλά! Ειδικά σε περιπτώσεις όπως αυτή, με την κίνηση που έκανε ο γνωστός νομικός, Γιώργος Παναγόπουλος, να στείλει εξώδικο (!) στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκ μέρους της οικογένειας του Νίκου Τσουμάνη. Ποιος είναι ο λόγος θα αναρωτηθεί κανείς. Ο Θόδωρος Καρυπίδης υποσχέθηκε στην οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, να καλύψει τα οφειλόμενα της παλιάς ΠΑΕ, προς το πρόσωπο του.

Ενώ αυτές τις μέρες είναι η ημερομηνία για να κατατεθεί η πρώτη δόση (και η δεύτερη στο τέλος του Ιανουαρίου), ο γνωστός νομικός αποδεικνύει ξανά την εμπάθεια του προς τον ΑΡΗ, εκμεταλλευόμενος την απώλεια ενός νέου παιδιού. Και μάλιστα με τον Θόδωρο Καρυπίδη να είναι πρόθυμος από την πρώτη στιγμή να καλύψει τις οφειλές της πρώην ΠΑΕ. Τώρα όμως, σκέφτεται να αναθεωρηθεί ως προς την αρχική του πρόθηεσ, βλέποντας αυτή την στάση από την άλλη πλευρά.

Ο ισχυρός άνδρας των “Κιτρινόμαυρων” δεν πίστευε στα μάτια του όταν έλαβε το εξώδικο και παραμένει εξοργισμένος με αυτή τη κίνηση, όπως αναφέρουν οι κύκλοι της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Δυστυχώς, είναι κρίμα να βλέπουμε και κάποια ΜΜΕ να πέφτουν τόσο χαμηλά και να εκμεταλλεύονται τον θάνατο ενός ανθρώπου για να ασκήσουν ξανά την γνωστή τους πολιτική κατά του ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα