«Κλειδώνει» και ανακοινώνεται το πρόγραμμα της προετοιμασίας

από AllAboutARIS

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να οριστικοποιηθούν και επίσημα όλα τα δεδομένα που αφορούν στο πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΑΡΗ. Σημαντικό κομμάτι, αν αναλογιστεί κανείς πόσο επηρέασε αρνητικά η περσινή απόφαση του τότε τεχνικού διευθυντή, Ρόμπερτ Παλίκουτσα, να μείνει η ομάδα στη Θεσσαλονίκη

Το πλάνο προβλέπει, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας να γίνει εκτός Ελλάδας, περίπου από τα μέσα Ιουλίου, εξετάστηκαν κέντρα σε διάφορες χώρες που πληρούσαν τις προϋποθέσεις και φαίνεται πλέον οι άνθρωποι της ομάδας σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο να καταλήγουν σε αυτό που θα βρεθούν. Όλα αυτά βέβαια σε συνδυασμό με τον προγραμματισμό τουλάχιστον τριών φιλικών αγώνων στο διάστημα της παραμονής της ομάδας εκτός Ελλάδας.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ θα αρχίσει μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, με την επιστροφή των ποδοσφαιριστών στη Θεσσαλονίκη για τον απαραίτητο ιατρικό κι εργομετρικό έλεγχο και μετά, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, η αποστολή να βρεθεί για ορισμένες ημέρες σε κάποιο αθλητικό κέντρο εντός Ελλάδας, ώστε να αρχίσει εκεί η δουλειά, με φυσική κατάσταση κτλ.

Με την ολοκλήρωση του σταδίου της προετοιμασίας του ΑΡΗ εκτός Ελλάδας και μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα, ενδεχομένως να γίνουν και κάποια ακόμη φιλικά παιχνίδια.

Όλα αυτά έχουν συζητηθεί, έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και οι απαραίτητες ανακοινώσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα