«Κλειδώνουν» οι λεπτομέρειες, έρχονται ανακοινώσεις

από AllAboutARIS

Μέσα στην εβδομάδα είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις με τις ακριβείς λεπτομέρειες για την καλοκαιρινή προετοιμασία του ΑΡΗ.

Ήδη όλο το προηγούμενο διάστημα έγιναν διεργασίες και επαφές και πλέον μπαίνουμε στο στάδιο όπου θα «κλειδώσουν» οι λεπτομέρειες και θα υπάρξει ενημέρωση για το ακριβές πρόγραμμα.

Ήδη όπως έχουν ενημερωθεί οι ποδοσφαιριστές, θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη σε περίπου δύο εβδομάδες για τον πρώτο ιατρικό και εργομετρικό έλεγχο και ίσως και κάποιες προπονήσεις στο Νέο Ρύσιο, πριν η ομάδα αναχωρήσει για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της, που θα γίνει εκτός απροόπτου στη Πτολεμαΐδα για περίπου μία εβδομάδα.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το ταξίδι στο εξωτερικό, με την Πολωνία (αν κι έγιναν επαφές και για αθλητικά κέντρα και σε άλλες χώρε) να φαντάζει ως ένας πολύ πιθανός προορισμός, ενώ κατά την παρουσία της εκτός Ελλάδας, η ομάδα θα δώσει και κάποια φιλικά παιχνίδια, πριν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, στα τέλη του Ιουλίου. Λογικά μέσα στα επόμενα 24ωρα όλα αυτά θα ανακοινωθούν και επίσημα από την ΠΑΕ.

Προτεινόμενα Άρθρα