Κούγιας: “Μηνύσεις και αγωγές σε Λιάγκα, Λέων, Αποστολίδου και Γαλεντέρη”

από AllAboutARIS

Τους τρεις ιατροδικαστές (Λέων, Αποστολίδου, Γαλεντέρης) που κλήθηκαν να καταθέσουν ως μάρτυρες/τεχνικοί σύμβουλοι των κατηγορουμένων αλλά και τον παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα, μηνύει η οικογένεια του Άλκη Καμπανού, όπως ανακοίνωσε σε δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε περιστατικό Λίαγκα-Λέων:

Η κ. Καμπανού μου έδωσε έντολή να αναδείξω το παρακάτω. Ο ανεκδιήγητος Λέων την επόμενη μέρα της ψευδής κατάθεσης για την οποία και τον μηνύσαμε σήμερα, ήταν καλεσμένος του αδίστακτου Λιάγκα ο οποίος νομίζει ότι η οικογένεια Καμπανού δεν θα πληροφορηθεί τι έκαναν. Προσπαθούσε με έναν μονόλογο να επαναλάβει ό,τι είπε στο δικαστήριο, με τον Λιάγκα να ακούει και να συναινεί. Εκείνη τη στιγμή -μου έδωσε την ίδια η κ. Καμπανού να το πω, η κ. Καμπανού έστειλε μήνυμα στον Λιάγκα και του είπε «ξέρετε ποια μέρα κάνετε αυτό με τον Λέων; Τη μέρα που γεγννήθηκε ο Άλκης». Ο Λιάγκας έστειλε ένα απολογητικό μήνυμα και αυτομάτως η διοίκηση του σταθμού μετά από μια μέρα εξαφάνισε την εκπομπή από το διαδικτυο. Δε βγει όμως να ζητήσει συγγνώμη ούτε αυτός, ούτε ο Λέων.”

Ενώ για τους ιατροδικαστές ανέφερε (Λέων, Γαλεντέρης, Αποστολίδου):

Εχω βιώσει και τον Λέων, και τον Γαλεντέρη και την ομάδα τους, που δεν έχουν κάνει νεκροτομή και από φωτογραφίες γνωμοδοτούν και προσπαθούν να ακυρώσουν πραγματομοσύνες και έρχονται εδώ γιατί έχουν συνηθίσει να μένουν χωρίς συνέπειες οι ψευδορκίες τους. Έρχονται εδώ να κάνουν το ίδιο σε αυτή την εμβληματική δίκη. Και αγωγή και μήνυση θα κάνει η οικογένεια Καμπανού στον Λιάγκα και τον Λέων, αλλά και μήνυση και αγωγή στους Αποστολίδου-Γαλεντέρη γι’αυτά που είπαν εδώ, τους κωμικούς ισχυρισμούς.”

Φωτογραφία: Motion Team

Προτεινόμενα Άρθρα