Κούντους για αντί-Ρονάλντο «βλέπουν» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

από AllAboutARIS

Στην προσπάθεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να καλύψει το κενό του Κριστιάνο Ρονάλντο, η περίπτωση του Μοχάμεντ Κούντους παρουσιάζεται ως η ιδανική για την αγγλική ομάδα σύμφωνα με Μέσα στο «νησί».

Συγκεκριμένα δημοσιογράφος του «90min» αναφέρει πως οι «κόκκινοι διάβολοι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του 22χρονου Γκανέζου, ο οποίος παρά το γεγονός πως αγωνίζεται κυρίως ως μεσοεπιθετικός, μπορεί κάλλιστα να υπηρετήσει και τη θέση του σέντερ φορ.

Όπως είναι λογικό σημαντικό ρόλο παίζει η συνύπαρξη του με τον Τεν Χαγκ για μια διετία στον Άγιαξ (2020-2022), με τον Ολλανδό προπονητή έχει ψηλά στην εκτίμηση του τον επιθετικό του «Αίαντα».

Ο ποδοσφαιριστής ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025 με τον ολλανδικό σύλλογο, με την χρηματιστηριακή του αξία να βρίσκεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Τη φετινή σεζόν πλην της άκρως θετικής του παρουσίας στα γήπεδα του Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 εκπροσωπώντας την Γκάνα, σε 21 εμφανίσεις με τον Άγιαξ μετράει δέκα γκολ, ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ.

Προτεινόμενα Άρθρα