Κρίσιμη εβδομάδα από σήμερα – Ολα τα βλέμματα στον Καρυπίδη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μεγάλη η εβδομάδα που ξεκινάει από σήμερα για τον ΑΡΗ, στον απόηχο του τελικού Κυπέλλου και μπροστά στα πολλά ερωτηματικά που υπάρχουν για την επόμενη μέρα.

Η απώλεια του τίτλου και φυσικά της Ευρώπης επηρεάζει σε αρκετά πράγματα την επόμενη μέρας της ομάδας, την οποία καλείται να καθορίσει και να διαμορφώσει ο Θεόδωρος Καρυπίδης.

Ολοι έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στον διοικητικό ηγέτη της ομάδας και τον τρόπο που θα λειτουργήσει μετά από την ολοκλήρωση μίας πλήρως αποτυχημένης χρονιάς.

Ο Καρυπίδης μπορεί να έχει αρκετό χρόνο, λόγω του αποκλεισμού από την Ευρώπη, αλλά για κάποια μέτωπα θα κληθεί να τα διαχειριστεί άμεσα και με αυτό του προπονητή να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Παράλληλα υπάρχουν ακόμα στο τραπέζι οι ανανεώσεις Κουέστα-Φαμπιάνο, όπως και οι περιπτώσεις παικτών που έχουν συμβόλαιο αλλά δεν αποκλείεται να αποτελέσουν.

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν ξεκινώντας από σήμερα και μέσα στον επόμενο μήνα, αφού στις αρχές Ιουλίου αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα