Κροατία – Καναδάς 4-1: Νίκη κορυφής και ήττα… αποκλεισμού! (vids)

από AllAboutARIS

Η Κροατία έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στον Καναδά και με το 4-1 χάρη στους Αντρέι Κράμαριτς και Μάρκο Λιβάγια κρατάει στο χέρι της την υπόθεση πρόκριση από τον 6ο όμιλο του Μουντιάλ 2022, αποκλείοντας τον αντίπαλό της, που πέτυχε το πρώτο γκολ του στην ιστορία της διοργάνωσης με τον Αλφόνσο Ντέιβις.

Η Κροατία δέχθηκε γκολ στο 1:08 από τον Αλφόνσο Ντέιβις, το πρώτο του Καναδά στην ιστορία του στο Μουντιάλ, όμως στη συνέχεια δεν βρήκε αντίπαλο στον αγωνιστικό χώρο του “Καλίφα”. Με σκόρερ τους Αντρέι Κράμαριτς, Μάρκο Λιβάγια και Λόβρο Μάγερ πήρε τη νίκη με 4-1 και έπιασε το Μαρόκο στην κορυφή του 6ου ομίλου του Μουντιάλ 2022, έπειτα από το πέρας της 2ης αγωνιστικής.







 







 







 







 







 







 







 

ΚΡΟΑΤΙΑ: Λιβάκοβιτς, Γιουράνοβιτς, Λόβρεν, Γκβάρντιολ, Σόσα, Μόντριτς (86′ Πάσαλιτς), Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς (86′ Μάγερ), Λιβάγια (60′ Πέτκοβιτς), Κράμαριτς (73′ Βλάσιτς), Πέρισιτς (86′ Όρσιτς)

ΚΑΝΑΔΑΣ: Μπόριαν, Τζόνστον, Βιτόρια, Μίλερ, Λαριέα (62′ Χόιλετ), Χάτσινσον (72′ Αντεκούγκμπε), Εουστάκιο (46′ Κονέ), Ντέιβις, Μπουκάναν, Λάριν (46′ Οσόριο), Ντέιβιντ (72′ Καβαλίνι)
 

Προτεινόμενα Άρθρα