Κ19: Η αλλαγή προπονητή… έφερε αποτέλεσμα (pics)

από AllAboutARIS

Σπουδαίο αποτέλεσμα για την Κ19 στην Αθήνα, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 με την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού, που συμμετέχει στο Youth League, δηλαδή στο Champions League των μικρών. Η ομάδα του Μιχάλη Σαλέπη πλέον, που αντικατέστησε τον Δημήτρη Ηλιόπουλο, βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά έδειξε ψυχή και μαχητικότητα και στα τελευταία λεπτά κατάφερε να ισοφαρίσει.

Η Κ19 του ΑΡΗ που μέχρι πρότινος είχε άσχημα αποτελέσματα με αποτέλεσμα την ήττα με 6-1 από τον Αστέρα Τρίπολης, έδειξε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, απόρροια της αλλαγής προπονητή. Άλλωστε σε αυτές τις ηλικίες ο προπονητής, πρέπει να είναι και παιδαγωγός κι όποιος δεν μπορεί να το υπηρετήσει αυτό, κακώς τοποθετείται σε ομάδες ακαδημιών.

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 με γκολ των Συμεωνίδη (16′) και Σπαθάρη (21′), ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι με τον Αλμύρα στο 87′ και τον Τζίμα στο 90′ ισοφάρισαν.

Η σύνθεση του ΑΡΗ: Καρακασίδης, Χατζόπουλος, Κρανιάς, Καραμανλής, Τανούλης, Οζέρ (60’ Καλτσάς), Τσέρα, Σγούρος, Τσαλίκογλου (70’ Τζιμας), Καρυπίδης (54’ Αλμύρας), Μακρής (70’ Σταυρόπουλος).

Προτεινόμενα Άρθρα