Λίγα αλλά σημαντικά ερωτηματικά…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κρίσιμη μέρα σήμερα στον ΑΡΗ για τον Λουίς Πάλμα και κατ’ επέκταση για τον καταρτισμό της ενδεκάδας από τον Τόλη Τερζή.

Ο Έλληνας τεχνικός είναι στο… περίμενε για τον Ονδουριανό ο οποίος θα επηρεάσει τα δεδομένα στην επίθεση, έχοντας να διαχειριστεί ακόμη ένα σημαντικό μέτωπο στο αρχικό του σχήμα και πιο συγκεκριμένα στα χαφ.

Ο παρτενέρ του Ντουκουρέ θα κρίνει πολλά στη γενικότερη λειτουργία της ομάδας στα χαφ και γενικά στον άξονα, με τους Ντιόπ και Ντουκουρέ να ερίζουν για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Σενεγαλέζος έχει θεωρητικά ένα μικρό προβάδισμα, θα φανεί όμως εάν θα επιβεβαιωθεί στη σημερινή προπόνηση ή αν θα αλλάξουν τα δεδομένα και μπει πιο δυνατά στην εξίσωση ο Νταμπό.

Μέχρι και χθες ο Τερζής δείχνει να έχει σταθερές, όπως η τετράδα της άμυνας, (στα αριστερά δοκίμασε και τον Μαζικού) ο Ντουκουρέ, ο Μαντσίνι και ο Γκρέι αλλά με πολλές δοκιμές και χωρίς να έχει “κλειδώσει” κάτι ακόμα στο μυαλό του.

Πάει για πιο… καθαρό 4-2-3-1

Με τον Μπούργος να αποτελεί παρελθόν και τον Τερζή στον πάγκο, το πλάνο με ένα πιο καθαρό 4-2-3-1 φαντάζει πολύ πιθανό, με στόχο την ισορροπία σε όλες τις γραμμές, περισσότερη ισορροπία στον άξονα και έναν πιο ξεκάθαρο ρόλο στον Γκαρθία που έχει προβάδισμα για να ξεκινήσει πίσω από τον Γκρέι.

 

Προτεινόμενα Άρθρα