Λεβαδειακός: Παραμένει ο Πίρινεν

από AllAboutARIS

Παραμένει παίκτης του Λεβαδειακού ο Γιούχα Πίρινεν. Οι «πράσινοι» της Βοιωτίας ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Φινλανδό αμυντικό για τα επόμενα δύο χρόνια, ο οποίος ήταν από τους βασικούς συντελεστές της επανόδου στη Stoiximan Super Leagie τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιούχα Πίρινεν για δύο ακόμη χρόνια.

Ο Φινλανδός αμυντικός ήρθε πέρυσι στην ομάδα μας, μετρώντας συνολικά 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις κι ήταν από τους βασικούς πυλώνες στην κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Σε δήλωσή του στο levadiakosfc.gr, o Πίρινεν αναφέρει:

«Καλημέρα σας!

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να επεκτείνω το συμβόλαιό του με τον Λεβαδειακό και να συνεχίσω να αποτελώ μέλος του κλαμπ. Είχαμε μία επιτυχημένη σεζόν πέρυσι και θέλουμε να συνεχίσουμε να τα πηγαίνουμε καλά και στη Super League, εκεί όπου ανήκει ο σύλλογος. Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους της νέας σεζόν κι ελπίζουμε πως θα είναι μία εξαιρετική χρονιά για μας».

Προτεινόμενα Άρθρα