Λεβαντόφσκι: “Η Μπαρτσελόνα θα πληρώσει 60 εκατ. ευρώ”

από AllAboutARIS

Το πλέον πολύκροτο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού έλαβε και επίσημα τέλος, με την Μπαρτσελόνα να ανακοινώνει το απόγευμα του Σαββάτου (16/7) την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Μπάγερν Μονάχου. Ο πολύπειρος διεθνής στράικερ θα γίνει κάτοικος Βαρκελώνης για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με το deal σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν γίνει γνωστά, να κλείνει στα 50 εκατομμύρια ευρώ!

Όπως όμως αναφέρει η El Pais αυτή την Κυριακή (17/7), η Μπάρτσα θα πληρώσει 60 εκατομμύρια ευρώ στην Μπάγερν και όχι 45+5 όπως έχει κυκλοφορήσει. Η ισπανική εφημερίδα διαβεβαιώνει ότι εκτός από τα 45 εκατ. συν τα 5 σε μπόνους, επειδή η Μπαρτσελόνα προκρίνεται στο Champions League τις επόμενες σεζόν, οι «μπλαουγκράνα» υποσχέθηκαν να πληρώσουν δέκα εκατομμύρια επιπλέον, απλώς για να γιορτάσουν την πρώτη σεζόν του Πολωνού με τη φανέλα τους!

Η «El País» αναφέρει ότι η Μπάγερν, πάντα «υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας», τόνισε ότι «η Μπάρτσα επέμεινε ότι θα φτάσει τα 60 εκατομμύρια εάν η Μπάγερν ανακοινώσει δημοσίως εκ των προτέρων ότι πουλάει για 50» για να «μετριάσει τον αντίκτυπο των μέσων ενημέρωσης». Ένας… λαβύρινθος από στοιχεία που θα λυθεί μόνο όταν τα δύο κλαμπ επισημοποιήσουν/δημοσιεύσουν τα δεδομένα της μεταγραφής. Αν συμβεί αυτό… Θυμίζουμε ότι ούτε στην περίπτωση του Ραφίνια συνέβη.

 

Προτεινόμενα Άρθρα