Μάντζιος: “Πολλά μπορούμε εάν είμαστε σοβαροί και προσηλωμένοι” (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τη σοβαρότητα και την προσήλωση των παικτών του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό μνημόνευσε ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε μεταξύ άλλων στις επιπλέον επιλογές που διαθέτει πλέον, η αξία των οποίων φάνηκε σήμερα σύμφωνα με τον ίδιο.

“Ηταν μία πολύ δίκαιη και σημαντική νίκη, απέναντι σε έναν φορμαρισμένο αντίπαλο και με καλή ψυχολογία. Ισως είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας φέτος, με πολλές κλασσικές ευκαιρίες. Οταν είμαστε σοβαροί και προσηλωμένοι στον στόχο, μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα”, δήλωσε ο Μάντζιος στην αρχική του τοποθέτηση.

Τόσο σήμερα όσο και στα προηγούμενα παιχνίδια ο Μάντζιος παίρνει λύσεις από νέα πρόσωπα, τα οποία ειδικά σήμερα είχε ανάγκη. “Η αλήθεια είναι ότι ίσως με τόσες αλλαγές μπορεί να μην είχαμε καλή εικόνα ως ομάδα. Φαίνεται όμως πόσο έλειψαν από την ομάδα παίκτες όπως ο Σαβέριο ή ο Μάνου Γκραρθία. Ποτέ δεν είχαμε ένα διάστημα στο οποίο ήμασταν όλοι μαζί. Ολα τα παιδιά πλέον έχουν ενσωματωθεί στον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε. Σήμερα κάναμε πραγματικά ένα πολύ καλό παιχνίδι”.

Η… καινοτομία με τον Μοντόγια στα χαφ βγήκε και ο προπονητής του ΑΡΗ ρωτήθηκε εάν το έχει στο μυαλό του και για το παιχνίδι με την ΑΕΚ… “Θα το δούμε. Πρέπει να βρίσκουμε λύσεις. Λείπουν δύο παιδιά, ο Βερστράτε και ο Ζουλ. Σήμερα μας βγήκε. Θέλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο ανάμεσα σε κάποια παιδιά. Είχα μέρες στο μυαλό μου τον Μοντόγια για τα χαφ”.

Ρόουζ και Φετφατζίδης αγωνίστηκαν για πρώτη φορά βασικοί και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις…  “Θέλουν τον χρόνο τους.Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα μας βοηθήσουν. Απλά επειδή διανύουμε μέρες με συνεχόμενα παιχνίδια δεν μπόρεσαν να μπουν αμέσως στο κλίμα της ομάδας”

Ο ΑΡΗΣ κατάφερε να περάσει… αέρας από το Αγρίνιο σε μέρες που το μυαλό όλων είναι στο δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, κάτι που είχε να διαχειριστεί επίσης ο Μάντζιος… “Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μυαλό μας στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Τα καταφέραμε και ήμασταν συγκεντρωμένοι. Τώρα κοιτάμε την ΑΕΚ. Θέλουμε να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε στο Κύπελλο”.

 

Προτεινόμενα Άρθρα