Μάντζιος: “Σαν να μην βγήκαμε στο δεύτερο – Πρέπει να διορθώσουμε τη νοοτροπία μας” (vid)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ένα 40λεπτο που ο ΑΡΗΣ έκανε όσα ήθελε και ένα διάστημα κατάρρευσης… Κάπως έτσι χώρισε ο Άκης Μάντζιος τις δύο εικόνες της ομάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

“Κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο 40λεπτο. Ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι και δεν απειληθήκαμε. Πετύχαμε δύο γκολ και είχαμε ευκαιρίες για ακόμη ένα. Στο τελευταίο πεντάλεπτο όμως ήμασταν άλλη ομάδα. Δώσαμε στον Αστέρα το δικαίωμα να πιστέψει σε κάτι. Δεχθήκαμε εύκολα γκολ για το επίπεδό μας. 

Θα πρέπει να διορθώσουμε πολλά στο παιχνίδι μας, όσον αφορά τη νοοτροπία μας και το παιχνίδι μας”, είπε αρχικά ο προπονητής του ΑΡΗ.

Το θέμα είναι φυσικά ο λόγος που ο ΑΡΗΣ παρουσιάζει αυτά τα κενά διαστήματα στα τελευταία παιχνίδια… “Αυτή τη στιγμή δεν έχω να πω πολλά πάνω σε αυτό. Να ηρεμήσουμε και να μιλήσουμε με τα παιδιά. Είναι ένα πολύ κακό διάστημα για την ομάδα. Δείξαμε σαν να μην βγήκαμε καθόλου στο δεύτερο μέρος. Λες και χάναμε με μεγάλο σκορ”.

Μέσα σε όλα ο ΑΡΗΣ ήταν κακός επιθετικά στο δεύτερο μέρος, δίχως να βγάλει αντίδραση μετά το 3-2 του Αστέρα… “Χάθηκε η ηρεμία μας… Φάνηκε όμως ότι δεν ήμασταν έτοιμοι ψυχολογικά για να απειλήσουμε και να μπούμε πάλι στο παιχνίδι. Το θέμα είναι να βρούμε λύσεις για τα κακά διαστήματα που έχουμε”.

Προτεινόμενα Άρθρα