Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ράνγκνικ πιέζει για Χάλαντ

από AllAboutARIS

Το μεγάλο ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον Έρλινγκ Χάλαντ είναι γνωστό, με τον ισπανικό σύλλογο να κάνει ό,τι μπορεί στην περασμένη μεταγραφική περίοδο, προκειμένου να τον αποκτήσει. Ωστόσο, η Ντόρτμουντ απέρριψε όλες τις προτάσεις των “μερένγκες”.

Παρόλα αυτά, η ρήτρα αποδέσμευσης του Χάλαντ ύψους 75 εκατομμυρίων ευρώ ενεργοποιείται το 2022 και θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει από τους Βεστφαλούς. Ο Νορβηγός σταρ βρίσκεται στο μεταγραφικό επίκεντρο και έχει τραβήξει την προσοχή πολλών μεγάλων συλλόγων, μεταξύ των οποίων και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως γράφουν τα αγγλικά Μέσα, ο νέος τεχνικός των Κόκκινων Διαβόλων, Ράλφ Ράνγκνικ, πιέζει τη διοίκηση της ομάδας για τη μεταγραφή του 21χρονου. Μάλιστα, ο Γερμανός κόουτς έχει πραγματοποιήσει ήδη επαφή με τον πατέρα του Χάλαντ, Αλφ-Ίνγκε, σχετικά με την πιθανότητα ο γιος του να υπογράψει στη Γιουνάιτεντ την επόμενη σεζόν.

Ο Ράνγκνικ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διατηρεί καλές σχέσεις μαζί του από τότε που ήταν αθλητικός διευθυντής στη Σάλτσμπουργκ και επέβλεπε τη μεταγραφή του Χάλαντ στη γερμανική ομάδα από τη Μόλντε το 2018.

Πηγή: Sport24.gr

Προτεινόμενα Άρθρα