Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πρόταση 83 εκατ. ευρώ για τον Μπράνθγουεϊτ

από AllAboutARIS

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βγει στην αγορά για κεντρικό αμυντικό και ο Τζάραντ Μπράνθγουεϊτ της Έβερτον είναι ο επόμενος μεταγραφικός στόχος της σύμφωνα με δημοσίευμα του «MailSport».

Η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ, μάλιστα, ετοιμάζεται να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη για τον 21χρονο Άγγλο, με πρόταση ύψους 83 εκατ. ευρώ!

Ο Μπράνθγουεϊτ πραγματοποιεί εξαιρετικές παρουσίες στη Premier League με τη φανέλα της Έβερτον και μετρά 35 παρουσίες στο πρωτάθλημα σκοράροντας 3 γκολ.

Ο 21χρονος παραλίγο να βρεθεί στα γήπεδα της Γερμανίας για το EURO 2024 αλλά τελευταία στιγμή βρέθηκε εκτός πλάνου από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ο οποίος δεν τον συμπεριέλαβε στην τελική αποστολή.

Ο Μπράνθγουεϊτ αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης για ενίσχυση της άμυνας με τους Κόκκινους Διάβολους να βρίσκονται σε αναζήτηση στόπερ μετά και την αποχώρηση του Ραφαέλ Βαράν.

Αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί θα είναι η έκτη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου μετά από τους Πογκμπά (105 εκατ.ευρώ), Άντονι (95εκατ. ευρώ), Μαγκουάιρ(87 εκατ.ευρώ), Σάντσο (85 εκατ.ευρώ) και Λουκάκου (84,7εκατ.ευρώ).

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα