Μία υπογραφή που θα “χτίσει” ιστορικά νούμερα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Χουλιάν Κουέστα… παρών!

Ο Ισπανός είναι από προχθές επίσημα παίκτης του ΑΡΗ για ακόμη τρία χρόνια, στην τρίτη και πιθανότατα τελευταία ανανέωσή του από τη στιγμή που ήρθε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” το 2018.

Ο 33χρονος κίπερ πήρε μία απόφαση καρδιάς και έχοντας γράψει ήδη τη δική του ιστορία στο κλαμπ, όντας ο πρώτος ξένος σε συμμετοχές με 191. Ένα νούμερο που θα έχει την ευκαιρία να ενισχύσει, μαζί με αρκετά ακόμα. ]

Ηδη στις συμμετοχές των ξένων έχει θέσει υψηλά στάνταρ και θα ξεπεράσει τις 200 με τη νέα σεζόν, δημιουργώντας ένα νούμερο που θα πρέπει να περάσουν αρκετά χρόνια ώστε κάποιος να το πλησιάσει έστω!

Ο Κουέστα έχει μπροστά του άλλη μία τριετία για να ενισχύσει και αυτό το νούμερο, μαζί με το milstone της συμπλήρωσης εννέα χρόνων στο “Βικελίδης”, το οποίο θα είναι κάτι μοναδικό τόσο για τον ΑΡΗ όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.,

Ένας Κουέστα ο οποίος σε 191 παιχνίδια με τον ΑΡΗ έχει κρατήσει 80 φορές ανέπαφη την εστία του, δηλαδή με ένα ποσοστό επιτυχίας στο 41%! Κάτι λιγότερο από το μισό δηλαδή!

Νούμερα που μπορούν να γίνουν και καλύτερα. Νούμερα για τα οποία θα παλέψει, έχοντας προτάξει όμως εδώ και χρόνια το συναίσθημα και την αγάπη του για την ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα