Μαντσίνι: “Πρέπει να αλλάξουμε σελίδα, δουλεύουμε σκληρά για να το πετύχουμε” (vid)

από AllAboutARIS

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, με αφορμή την σημερινή (30/1 -15:00) αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

“Είναι μια δύσκολη στιγμή, τόσο για την ομάδα, όσο και για τον καθένα μας ξεχωριστά. Είναι μια σκληρή στιγμή αλλά θα πρέπει να φανούμε δυνατοί” σημείωσε αρχικά.

Για το τι δεν πηγαίνει καλά στα τελευταία παιχνίδια:

“Η αλήθεια είναι ότι πραγματικά δεν γνωρίζουμε τι δεν πήγε καλά. Είμαστε επαγγελματίες και δουλεύουμε πολύ σκληρά για να αποδώσουμε όπως πρέπει. Είναι δύσκολο να καταλάβουμε το τι συνέβη αλλά δουλεύουμε σκληρά ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη και να προχωρήσουμε.”

Για το πώς ο ΑΡΗΣ θα αφήσει πίσω τα τελευταία παιχνίδια, ώστε να συγκεντρωθεί στους υπόλοιπους στόχους της σεζόν:

“Πρέπει να γυρίσουμε σελίδα. Αποκλειστήκαμε από το κύπελλο και τώρα πρέπει να δώσουμε βάση μόνο στο πρωτάθλημα. Τώρα, το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι να πάμε στο Αγρίνιο, να παίξουμε δυνατά και να κερδίσουμε, ώστε να προχωρήσουμε στα πλέι οφ. Θα πρέπει να γυρίσουμε σελίδα, να αφήσουμε πίσω οποιαδήποτε δυσκολία. Το μόνο που μας ενδιαφέρει, να παίξουμε καλύτερα, να σκοράρουμε, να κερδίσουμε στα επόμενα παιχνίδια”.

Για την επιθετική αφλογιστία του ΑΡΗ μέσα στο 2022:

“Είναι αλήθεια ότι πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να αφήσουμε πίσω όλα αυτά τα λάθος αποτελέσματα. Δουλεύουμε σκληρά για να αλλάξουμε το κακό σερί. Θέλουμε να προχωρήσουμε στο πρωτάθλημα, να κλείσουμε όσο καλύτερα γίνεται την σεζόν.”

Για το μήνυμα που στέλνει ο ίδιος στον κόσμο των “Κιτρινόμαυρων”:

“Σίγουρα είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να κερδίσουμε και να φέρουμε καλύτερα αποτελέσματα στην ομάδα.”

Πατήστε ΕΔΩ για να παρακολουθήσετε τα όσα δήλωσε.

 

Προτεινόμενα Άρθρα