Μασούρας: «Σταθερότητα στην Εθνική» (vid)

από AllAboutARIS

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Τρίτη την Μάλτα σε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι με τον Γιώργο Μασούρα να αναφέρει τα εξής:

Για την απόδοσή του στην ομάδα αλλά και το φιλικό με τη Μάλτα: «Είναι σημαντικό για έναν παίκτη να είναι παραγωγικός ειδικά όταν είναι επιθετικός. Θέλω να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της. Τον τελευταίο δεν τον κατορθώσαμε. Θέλω να συνεχίσω να είμαι παραγωγικός και με την ίδια σοβαρότητα και θέληση να κάνουμε το ίδιο και με Μάλτα για να πάρουμε μια ακόμα νίκη όπως πάντα επιδιώκουμε με την εθνική ομάδα».

Για την συνέχεια της εθνικής ομάδας: «Αυτή η ομάδα είναι η συνέχεια γιατί τα περισσότερα παιδιά είμαστε μαζί τα προηγούμενα χρόνια. Δεν θα παρατήσουμε μια προσπάθεια που κρίθηκε από μια διαδικασία των πέανλτι. Συνεχίζουμε όσο καλύτερα γίνεται για να μπορέσουμε να φέρουμε την εθνική εκεί που αξίζει».

Για μια σύνοψη της μέχρι τώρα προσπάθειας: «Θεωρώ ότι έχουμε καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό, το να υπάρχει μια συνέχεια στην εθνική. Όποιο παιδί έρχεται να βγάζει το ταλέντο του και να δείξει τι μπορεί να κάνει και να βοηθήσει για να γίνει ακόμα καλύτερη εθνική. Να έχουμε μια σταθερότητα και αν έρθουν οι επιτυχίες θα είναι καλό».

Προτεινόμενα Άρθρα