Μελισσανίδης: «Γι’ αυτό αποχωρώ από την ΑΕΚ» (vid)

από AllAboutARIS

Κατά την παρουσίαση του νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο, ο απερχόμενος Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από την ΑΕΚ.

“Είχα πει και παλαιότερα πως κάποια στιγμή θα τελειώσει αυτό το ταξίδι για μένα. Πιστεύω πως ό,τι δεσμεύτηκα το 2011, τα έκανα πράξη. Κι ας μην κρυβόμαστε, μεγαλώνουμε. Πέρασα κι ένα θέμα σοβαρό με την υγεία μου. Ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω. Το μόνο που θέλω είναι να είμαι κοντά στην ΑΕΚ”, είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Επέλεξα το Μάριο γιατί ξέρω τις δυνατότητες του. Αισθάνομαι σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα έχει συνέχεια. Θα είμαι δίπλα του στα πρώτα του βήματα. Παραλαμβάνει μια ομάδα με υγεία, όλο το αθλητικό κέντρο, τα μουσεία μας και για 49 χρόνια την εκμετάλλευση του γηπέδου μας που θα επαναλάβω ότι ανήκει στον ερασιτέχνη.

Μέσα σε όλη συμφωνία υπάρχει η δέσμευση ότι πρέπει να αποπερατώσει το αθλητικό μας κέντρο, το ξενοδοχείο και ο,τι άλλο χρειαστεί Ας μην κρυβόμαστε αλλά… Και η ηλικία και η υγεία… Όλα τα στελέχη είναι Ταλιμπάν και θα είναι δίπλα του γιατί όλη αυτή η προσπάθεια πρέπει να έχει και συνέχεια. Ο προπονητής μας είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Δεν θα τολμούσα να κάνω κάτι χωρίς να τον ενημερώσω. Δεν σας κρύβω ότι ο Αλμέιδα έχει γνωρίσει ήδη τον κύριο Ηλιοπουλο».






Προτεινόμενα Άρθρα