Μεταγραφές: Η καλή εκκίνηση, το… φρένο και οι δύο σε έναν μήνα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το θέμα της δομής του ρόστερ και της ενίσχυσής του είναι σε πρώτο πλάνο πολύ καιρό και ειδικά μετά τα τελευταία αποτελέσματα του ΑΡΗ.

Ο αποκλεισμός από τη Ντιναμό Κιέβου και η ήττα από τον ΟΦΗ έφεραν ακόμα περισσότερο στην επιφάνεια τα κενά που η ομάδα… τρέχει για να καλύψει τις επόμενες μέρες. σε μία μεταγραφική περίοδο αρκετά… ιδιαίτερη.

Ξεκίνησε δυνατά

Μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε 12 μεταγραφές. Από τις 20 Ιουνίου μέχρι και τα μέσα Ιούλη. Πλλην όμως των Κάρλσον, Φεράρι, Ζουλ και Τζούρασεκ οι υπόλοιποι ήταν περισσότερο συμπληρωματικοί. Συν ότι ο Αηδόνης δεν υπολογίζεται, ο Φατόρε το ίδιο ενώ ο Σαμόρα από δανεικός… πήρε χρόνο στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Το… φρένο του τελευταίου μήνα.

21 Ιουλίου… Ο ΑΡΗΣ ανακοινώνει τον Λορέν Μορόν και στις 8 Αυγούστου στον Μάρτιν Μοντόγια. Είναι οι δύο τελευταίες -χρονικά- κινήσεις, με τις οποίες κάλυψε δύο σημαντικές ανάγκες. Άφησε όμως σε εκκρεμότητα ακόμα τέσσερις και ειδικά στο κέντρο της άμυνας.

Κενά που φάνηκαν στην αδυναμία του Τόλη Τερζή να κάνει το απαιτούμενο ροτέισον στην ενδεκάδα του αγώνα με τον ΟΦΗ, όπως και στη διαχείριση των 120 λεπτών κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου. Κενά για τα οποία δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να καλυφθούν ενώ απαιτούνται προσεκτικές και όχι βιαστικές κινήσεις.

Προτεινόμενα Άρθρα