Με νέα πρόσωπα η Εθνική στο φιλικό με τη Μάλτα

από AllAboutARIS

Την τελευταία της προπόνηση πριν το φιλικό τεστ με τη Μάλτα, το οποίο θα διεξαχθεί την Τρίτη (11/6, 19:00) στο Σάλτσμπουργκ, πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (10/6) η Εθνική Ελλάδος. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, άλλωστε, βρίσκεται από το μεσημέρι στην πόλη της Αυστρίας.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν δοκίμασε συγκεκριμένη ενδεκάδα. Αντίθετα, προχώρησε σε αρκετές δοκιμές. Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι θα κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό της Εθνικής, στην ήττα (2-1, 7/6) από τη Γερμανία.

Ενδεικτικά, ο υπηρεσιακός προπονητής της Ελλάδας θα αλλάξει όλη την άμυνα και το τέρμα. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρίσκεται ο Τζολάκης ή ο Μανδάς, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Σάλιακας, στο αριστερό ο Κυριακόπουλος, ενώ οι Ρέτσος και Κουλιεράκης θα είναι το δεξί και αριστερό στόπερ, αντίστοιχα.
Ο 52χρονοςτεχνικός θέλει να δει και τους υπόλοιπους παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί. Οπότε, όσοι εξ αυτών δεν αρχίσουν στην ενδεκάδα, θα περάσουν ως αλλαγή. Το σχήμα (4-3-3), δε, όπως και η φιλοσοφία θα παραμείνουν τα ίδια για τη «γαλανόλευκη».
Από εκεί και πέρα, η σημερινή προπόνηση είχε, όπως και η χθεσινή, πολλές ασκήσεις τακτικής και ανάπτυξης.

Προτεινόμενα Άρθρα