Με τεσσάρα και φουλ ψυχολογία στο Euro η Σλοβακία

από AllAboutARIS

Σούπερ Σλοβακία, έδειξε πανέτοιμη για το Εuro! Η ομάδα του Φραντσέσκο Καλτσόνα ήταν εξαιρετική και φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ την Ουαλία, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 στο τελευταίο της φιλικό προετοιμασίας.
Ο Κούτσκα στο φινάλε του πρώτου μέρους (45’) άνοιξε το σκορ για τη Σλοβακία, με τον Μπόζενικ στο 56’ να γράφει το 2-0 και ο Αμπάντου με αυτογκόλ να δίνει αέρα τριών τερμάτων στους γηπεδούχους στο 60’. Ο Μπένες στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 απέναντι στην Ουαλία.

Στο άλλο φιλικό που διεξήχθη την ίδια ώρα, η Γεωργία εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά ζητήματα του Μαυροβούνιο και επικράτησε με 3-1. Μπόλικη ουσία από το σύνολο του Σανιόλ που προηγήθηκε στην πρώτη της φάση με τον Κιτεϊσβίλι στο 10’, ενώ ο Κβαρατσκέλια σέρβιρε το 2-0 στο 33ο λεπτό στον Μικαουτάτζε, με το σκορ να μένει ως το φινάλε του πρώτου μέρους.
Η είσοδος του Γιόβετιτς άλλαξε την εικόνα του Μαυροβουνίου, με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να σκοράρει με άψογο πλασέ και να μειώνει σε 2-1 στο 66’, αλλά παρά την πίεσή τους οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν δεύτερο γκολ. Ίσα που το πλήρωσαν κιόλας, αφού ανέβηκαν ψηλά στο γήπεδο και ο Ζιβζιβάτζε στο 84ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Προτεινόμενα Άρθρα