Μιχαλήτσος: «Φέτος υπολογίζουν τον ΑΡΗ περισσότερο» (aud)

από AllAboutARIS

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής του ΑΡΗ, Γιάννης Μιχαλήτσος, μίλησε στην εκπομπή «Pressing» του Libero 107,4 FM, για τη φετινή παρουσία της ομάδας, αλλά και για τη συνέχεια.

«Ήταν το καλύτερο παιχνίδι του ΑΡΗ. Κέρδισε πολύ εύκολα. Ήταν πάρα πολύ καλός, λειτούργησαν όλα σωστά. Όταν ο ΑΡΗΣ έχει το γκολ. Δεν θέλω να σταθώ τόσο σε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι πιο σημαντικό ήταν το ματς στη Λαμία γιατί εκεί ήταν ίσως το χειρότερο παιχνίδι του ΑΡΗ αλλά μετρούν οι βαθμοί. Πίεση σε παίκτες και προπονητές. Εκεί πήρες τη νίκη και λειτούργησε ευεργετικά».

Είπε ακόμη: «Στον χώρο των στόπερ, ο ΑΡΗΣ έχει τα καλύτερα στόπερ της Ελλάδας και με τους Σούντγκρεν, Κουέστα και ο Γκάνεα αν βελτιώσει λίγο στην άμυνα, είναι όλοι καταπληκτικοί. Συμμετέχουν στη δημιουργία, συμμετέχουν στα στημένα στα γκολ»

Για τον προπονητή τόνισε:

«Πολύ άδικο αυτό που έγινε νωρίς με τον Μάντζιο. Ευτυχώς που κράτησε αυτή τη στάση ο πρόεδρος. Αυτή η στήριξη ήταν σημαντική. Έγινε αυτό που έπρεπε»

Ανέφερε επίσης: «Τον ΑΡΗ τον υπολογίζουν περισσότερο. Οι ομάδες που πήραν αποτέλεσμα δεν είναι τυχαίο ότι έβαλαν πούλμαν μπροστά στην εστία τους. Εκεί υπάρχει κάποιο θέμα».

Όσο για τη συνέχεια: «Τώρα έρχονται ντέρμπι τα οποία δεν τα φοβάμαι. Οι ομάδες που θα παίξει τώρα, δεν θα παίξουν μόνο άμυνα. Σε αυτό το κομμάτι είναι δυνατός ο ΑΡΗΣ, να βγει στους χώρους δηλαδή».

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του Μιχαλήτσου:

Προτεινόμενα Άρθρα