Νάπολι: Ο Αντόνιο Κόντε βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην Ιταλία

από AllAboutARIS

Η ομάδα της Νάπολι ολοκλήρωσε μία σεζόν εκ διαμέτρου αντίθετη με την προηγούμενη, αφού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ύστερα από 33 χρόνια ξηρασίας, ο σύλλογος δε παρέμεινε στην κορυφή τερματίζοντας εν τέλει στην απογοητευτική 10η θέση.

Οι Ναπολιτάνοι προχώρησαν σε 3 αλλαγές προπονητή κατά την διάρκεια της σεζόν ωστόσο καμία επιλογή δεν ευδοκίμησε για την ιταλική ομάδα. Ο σύλλογος δεν κατάφερε να διεκδικήσει επάξια μία από τις προνομιούχες θέσεις στην βαθμολογική κατάταξη και εύλογα έμεινε εκτός Ευρώπης.

Η ανάγκη για άμεση αλλαγή είναι πολύ έντονη και σύμφωνα με το ιταλικό Sky Sport ο προπονητής ο οποίος φαίνεται να έχει πείσει την διοίκηση είναι ο Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει πλέον ανταγωνισμό για την θέση και οι επαφές συνεχίζονται σε θετικό κλίμα δίχως ωστόσο να έχει προκύψει τίποτα οριστικό μέχρι στιγμής.

Ο Κόντε έχει μείνει χωρίς ομάδα από τον Μάρτιο του 2023, όταν και αποχώρησε από την Τότεναμ και ο ίδιος φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του. Παράλληλα υποστηρίζεται πως ενδεχομένως θα περιορίσει -ως έναν βαθμό- τις οικονομικές του απαιτήσεις προκειμένου να επιτευχθεί το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Προτεινόμενα Άρθρα