Νέα ανακοίνωση της Μπάγερν για τον Μαζράουι: «Δεν προπονείται λόγω τραυματισμού»

από AllAboutARIS

Νέα τοποθέτηση έκανε η Μπάγερν πάνω στο ζήτημα με τον Νουσέρ Μαζράουι και την ανάρτηση του υπέρ της Παλαιστίνης. Οι Βαυαροί τόνισαν και πάλι ότι έχουν ήδη επικοινωνήσει με τον ποδοσφαιριστή, καθώς και στο γεγονός ότι οι δύο πλευρές ξεκαθάρισαν ότι ο πόλεμος και η βία δεν χωράνε στον αθλητισμό.

Η Μπάγερν αναφέρει στην ανακοίνωση της, ότι ο Μαζράουι δεν στηρίζει καμία πράξη πολέμου, καθώς ξεκαθαρίζει ότι ο λόγος της απουσίας του από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, είναι ένας τραυματισμός που αποκόμισε με την εθνική ομάδα του Μαρόκου, τονίζοντας ότι ο 25χρονος εξακολουθεί να βρίσκεται κανονικά στην ομάδα του Τόμας Τούχελ.

«Η Μπάγερν είχε μια συνάντηση και συζήτησε με τον Νουσέρ Μαζράουι για την ανάρτηση που έκανε, το οποίο συνδέεται με τον τρόμο που βίωσαν στο Ισραήλ. Ο Νουσέρ μας διαβεβαίωσε ότι είναι ένας άνθρωπος υπέρ της ειρήνης και δεν στηρίζει καμία πράξη πολέμου και τρομοκρατίας. Το μίσος και η βία δεν έχουν καμία θέση στη γερμανική κοινότητα.

Η Μπάγερν στέκεται δίπλα στην εβραϊκή κοινότητα, καθώς τίποτα δεν δικαιολογεί τη δολοφονία παιδιών και οικογενειών. Ο Μαζράουι θα συνεχίσει να είναι μέλος της ομάδας, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός λόγω ενός τραυματισμού», αναφέρει στην ανακοίνωση της η Μπάγερν

Προτεινόμενα Άρθρα