Το τεχνικό τιμ κάνει… μεταγραφή από τη Μπαρτσελόνα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μεταγραφή… προπονητικού τιμ για τον ΑΡΗ, ο οποίος μετά από αναζήτηση αρκετών εβδομάδων βρήκε τελικά τον εκλεκτό για τη θέση του άμεσου συνεργάτη του Τόλη Τερζή.

Ο ΑΡΗΣ φέρνει σήμερα κιόλας στη Θεσσαλονίκη τον Άλμπερτ Πούιγκ Αλκάιντε, ώστε να στελεχώσει το τεχνικό τιμ και τον Έλληνα τεχνικό στη συνέχεια της σεζόν.

Ο 35χρονος έχει ήδη γεμάτο βιογραφικό παρά το νεαρό της ηλικίας του και με την Μπαρτσελόνα να βρίσκεται σε περίοπτη θέση σε αυτό.

Ο Αλκάιντε πέρασε συνολικά 17 χρόνια στους Καταλανούς, θητεύοντας από πολλά πόστα στις ακαδημίες της. Προπονητής, βοηθός προπονητή, αναλυτής και προπονητής ακαδημιών, έχοντας επί το πλείστον εμπειρία στις μικρές ηλικίες.

Επίσης είναι κάτοχος του Uefa A, Football Coordinator Licence, Football National Coach στην Ισπανία (αντίστοιχο του Uefa PRO για την χώρα του), με Bachelor στην αθλητική παιδαγωγική και φυσική αγωγή, όπως και Bachelor στην φυσική δραστηριότητα και τις αθλητικές επιστήμες.

Ο ΑΡΗΣ συνέλεξε καλές πληροφορίες και πολλές θετικές απόψεις από την Ιβηρική για τον Αλκάιντε, προσθέτοντας έτσι ακόμη ένα άτομο στο σταφ και το μοναδικό από το εξωτερικό, στο οποίο οι άνθρωποι της ομάδας κοιτούσαν το προηγούμενο διάστημα με διάφορες σχολές ποδοσφαίρου στη λίστα τους.

Προτεινόμενα Άρθρα