ΝΑΙ ΡΕ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ! Με θρίαμβο 3-0 επί της ΑΕΚ στον τελικό η Κ17!!!

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ έχει μέλλον. Κι έχει παιδιά στα τμήματα της υποδομής του που «νιώθουν» και, ποιος ξέρει, μπορεί στο άμεσο μέλλον να επανδρώσουν και την ανδρική ομάδα. Η Κ17 των Κιτρινόμαυρων νίκησε την ΑΕΚ με 3-0 στον ημιτελικό του Final 4 του πρωταθλήματος που γίνεται στο Βόλο και θα διεκδικήσει την Τετάρτη (15:00) τον τίτλο με το νικητή του ζευγαριού Ατρόμητος-ΠΑΟΚ.

Κυρίαρχος από την αρχή

Ο ΑΡΗΣ ήταν πολύ καλύτερος από την αρχή του αγώνα. Βρήκε γρήγορα τα «πατήματά» του, απέκτησε τον έλεγχο και πολύ νωρίς βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Στο 14’ σε μία φάση διαρκείας στην άμυνα της ΑΕΚ, ο Μακρής έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, με τον αντίπαλο γκολκίπερ να μην μπορεί να αντιδράσει.

Οι παίκτες του Κώστα Καζάνα εξακολουθούσαν να έχουν τον έλεγχο, την ίδια ώρα που η ΑΕΚ κάτι… πήγε να κάνει με ένα σουτ του Σβίγκου στο 35’ κι ένα «άψυχο» πλασέ του Χατζηνικολάου μέσα από την περιοχή, τέσσερα λεπτά αργότερα.

Στο ενδιάμεσο ο ΑΡΗΣ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Σταυρόπουλο σχεδόν σε θέση τετ α τετ να «τσιμπάει» την μπάλα, αλλά τον Μπαλαμώτη να αποκρούει, ενώ το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία για τους Κιτρινόμαυρους, με τον Μπαλαμώτη να πέφτει στη γωνία του και να αποκρούει το πλασέ του Αλμύρα.

Πρώτη επαφή, δεύτερο γκολ και πρόκριση!

Η ΑΕΚ πήγε να δείξει… ψήγματα, όμως οι νεαροί παίκτες του ΑΡΗ δεν είχαν… διάθεση για πολλά-πολλά. Μπορεί να άφησαν την μπάλα στην αθηναϊκή ομάδα, αλλά, καλές ευκαιρίες για γκολ είχαν οι Κιτρινόμαυροι. Στο 48’ από κόρνερ, ο Καρυπίδης έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να φεύγει ψηλά, ενώ στο 65’ την ίδια κατάληξη είχε η εξαιρετική ατομική προσπάθεια από τον Σταυρόπουλο.

Στο 70’ μπήκε ως αλλαγή στο ματς ο Κατρατζής και δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκε την γκάφα του Γιαματζίδης κι έγραψε το 2-0. Στο 79΄ο Αλμύρας θα μπορούσε να έχει πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 85′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τανούλη.

ΑΕΚ: Μπαλαμώτης, Σβίγκος (55’ Καντίου), Γιαματζίδης, Κοσίδης, Μαρούτσης, Κοντάκης (25’Γεωργέας), Krushelnytsyy (68’ Κολιμάτσης), Muca (55’ Πετράτος), Κοντορουχάς, Χατζηνικολάου (68’ Γεωργαλής), Ανδρικόπουλος

ΑΡΗΣ: Καρακασίδης, Σεβαστίδης, Κράνιας (74’ Καλτσάς), Τσομπανίδης, Τανούλης, Καρυπίδης (74’ Κοντονικολάου), Μακρής (87′ Δήμου), Αλμύρας, Αμπεριάδης, Τσαλίκογλου (70’ Κατρατζής), Σταυρόπουλος (87′ Παπακωνσταντίνου).

Προτεινόμενα Άρθρα