Ντιγκινί στο AllAboutARIS: “Τιμή μου που έρχομαι – Μακάρι να πανηγυρίσει όλη η πόλη για τον ΑΡΗ”

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Νικολά Ντιγκινί είναι από τους παίκτες που ήρθαν αρκετά κοντά με τον ΑΡΗ τα τελευταία χρόνια και ειδικά μετά την επιστροφή της ομάδας στην 1η κατηγορία.

Ο Γάλλος δεν κάθισε παραπάνω από δύο χρόνια αλλά δέθηκε με το κλαμπ και για αυτό ήρθε η ανταπόδοση με την πρόσκληση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

“Είμαι ενθουσιασμένος με την πρόκριση του ΑΡΗ στον τελικό και ακόμα πιο ενθουσιασμένος που δέχθηκα την πρόσκληση από τους ανθρώπους της ομάδας”, ανέφερε… εκστασιασμένος ο Ντιγκινί στο AllAboutARIS και ενώ ετοίμαζε τα πράγματά του για το σύντομο ταξίδι του στην Ελλάδα.

Ο Γάλλος χαίρεται που θα βρεθεί ξανά δίπλα στην ομάδα, αλλά όπως σημείωσε χαρακτηριστικά απογοητεύτηκε από την απουσία των φίλων του ΑΡΗ... “Απογοητεύτηκα βέβαια με την απουσία του κόσμου από το γήπεδο… Δεν είναι ωραίο να γίνονται τελικοί χωρίς κόσμο. Ενιωσα τιμή πάντως που με κάλεσε ο ΑΡΗΣ και θα κάνω αυτό το σύντομο ταξίδι στην Ελλάδα”,

Ο ίδιος δεν μπορεί φυσικά να είναι απόλυτα αντικειμενικός αλλά πιστεύει στην κατάκτηση του τροπαίου από τον ΑΡΗ. “Ο ΑΡΗΣ έχει πολύ καλή ομάδα και είδαμε ότι απέκλεισε την ΑΕΚ για να φτάσει ως εδώ. Και εδώ που είναι πλέον, το αξίζει. Ολα τα παιδιά και ειδικά κάποια που ξέρω, έχοντας ζήσει αρκετές στιγμές μαζί στην ομάδα”.

 

Προτεινόμενα Άρθρα