ΝΤΡΟΠΗ: Έβγαλαν λάδι τον Τζαβέλλα!!! (vid)

από AllAboutARIS

Την ώρα που όλη η ποδοσφαιρική, και όχι μόνο, Ελλάδα πενθούσε για τη δολοφονία ενός 19χρονου παιδιού, ένας διεθνής ποδοσφαιριστής, 34 ετών, και καλά έμπειρος δηλαδή, με το όνομα Γιώργος Τζαβέλλας στήθηκε μπροστά στην κάμερα, επικαλέστηκε μέρος των γεννητικών οργάνων και χαρακτήρισε κάπως τους οπαδούς του ΑΡΗ.

Θαυμάστε τον με ανοιχτό τον ήχο του βίντεο ΕΔΩ

Αφού λοιπόν ξεσηκώθηκαν όλοι με την αντίδρασή του, ακόμη και οπαδοί της δικής του ομάδας, βγήκε και ζήτησε μια δημόσια συγγνώμη. Κάποιοι την χαρακτήρισαν αντρίκεια.

Λίγες ημέρες αργότερα ενώπιον του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου βγήκε και είπε ότι δεν έβρισε κανέναν, δεν είπε τίποτα κτλ Όλοι τρελοί δηλαδή που τον βλέπουν στο βίντεο να κοιτάει την κάμερα, να βρίζει και να χαρακτηρίζει κάπως τους οπαδούς του ΑΡΗ.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Αθώος ο κύριος. Ναι καλά διαβάσατε αθώος ο Τζαβέλλας. Άρα μπορεί πλέον ο καθένας να κοιτάει στην κάμερα, να επικαλείται μέρος των γεννητικών οργάνων του και να φωνάζει τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, όπως γουστάρει. Υπάρχει πλέον δεδικασμένο.

Παρεμπιπτόντως, γιατί, ενώ δόθηκαν στη δημοσιότητα όλα τα σκεπτικά των αποφάσεων, για το συγκεκριμένο… τίποτα, παρά μόνο ΑΥΤΟ;

Προτεινόμενα Άρθρα