Ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων ο Νεϊμάρ

από AllAboutARIS

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Παρίσι, ο Βραζιλιάνος αντιμετώπιζε συχνά προβλήματα, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Στη Σαουδική Αραβία, ο Βραζιλιάνος συνεχίζει να απασχολεί για τη ζωή του εκτός γηπέδου. Πρόσφατα εθεάθη με δύο νεαρές γυναίκες στην Ισπανία κατά τη διάρκεια ενός πάρτι. Πολύ δεμένος και τρυφερός μαζί τους σύμφωνα με τη Marca, ο πρώην παίκτης της PSG βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής διότι η σύντροφός του είναι έγκυρος στον 8ο μήνα. Η Μπρούνα Μπιανκάρντι του επιτέθηκε σφοδρά και στα social media.

Στη συνέχεια, άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες για την τεταμένη σχέση του με τον προπονητή του, Ζόρζε Ζέσους. Σύμφωνα με πολλά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του Sport Italia, ο 31χρονος ζήτησε το κεφάλι του προπονητή του μετά τον αγώνα του Champions League της Ασίας με ομάδα του Ουζμπεκιστάν . Ο Νεϊμάρ διαψεύδει κατηγορηματικά τις εν λόγω φήμες και κατηγορεί του δημοσιογράφους για «ψέματα».

Ο Νεϊμάρ θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια. Στα social media αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά λέγοντας συγκεκριμένα: «Ψέματα. Πρέπει να σταματήσετε να πιστεύετε αυτά τα πράγματα. Σελίδες σαν αυτή, με εκατομμύρια ακόλουθους, δεν μπορούν να συνεχίσουν να δημοσιεύουν ψεύτικες ειδήσεις. Με όλο τον σεβασμό στον κόσμο, σας ζητώ να το σταματήσετε. Είναι πολύ ασεβές»!

Προτεινόμενα Άρθρα