Οι 42+6 μέρες μέχρι το Πανθεσσαλικό

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δύο εβδομάδες ακριβώς για να επιστρέψει ο ΑΡΗΣ στην αγωνιστική δράση, έχοντας το εντός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Από τις 31 Μαρτίου έως τις τις 12 Μαΐου ξεκινάει μία “κούρσα” εννέα αγώνων για την ολοκλήρωσν των πλέι οφ, με φόντο φυσικά την 18η Μαΐου και τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο Πανθεσσαλικό.

Τα πλέι οφ θα τελειώσουν για τον ΑΡΗ μέσα σε διάστημα λιγότερο του 1,5 μήνα και με μόνη διακοπή στις αρχές του Μάη για το Πάσχα. Αυτές οι 42 μέρες, μαζί με τη διακοπή που βρίσκεται σε εξέλιξη, αποτελούν ουσιαστικά την περίοδο προετοιμασίας των “κιτρινόμαυρων” για το Πανθεσσαλικό, μαζί με έναν κύκλο αγώνων που είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί και σκοπός τους είναι να φορμάρουν την ομάδα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ηδη από χθες ο Άκης Μάντζιος βάζει την ομάδα σταδιακά σε αυτή τη διαδικασία και θα το κάνει ακόμα πιο έντονα τις επόμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι από τις 31 Μαρτίου και μετά θα περιοριστούν τα περιθώρια δουλειάς λόγω των συνεχόμενων αγώνων που υπάρχουν στο καλεντάρι.

Ολα τα παραπάνω βέβαια εφόσον δεν υπάρξουν διαφοροποιήσεις στη διαδικασία των πλέι οφ λόγω της πορείας των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Τα περιθώρια όμως είναι λίγα για αλλαγές, με δεδομένο ότι οι αγώνες σε όλη την Ευρώπη πρέπει να έχουν τελειώσει ως τις 29 Μαΐου λόγω του Euro.

Προτεινόμενα Άρθρα