Ο άξονας ανεβάζει ταχύτητα!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα αναμένεται να μείνει μέσα στα επόμενα 24ωρα ελεύθερος από τη Χέρτα Βερολίνου και αμέσως μετά θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, ώστε να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον ΑΡΗ.

Ο Τσέχος ήταν εδώ και καιρό ο πρώτος στόχος της ομάδας για την ενίσχυσή της στα χαφ και εν τέλει τον έπεισει να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

Με την έλευση του 32χρονου χαφ “κλειδώνει” και το βασικό δίδυμο της μεσαίας γραμμής που έχει στο μυαλό του ο Άλαν Πάρντιου και το οποίο δεν θα αργήσει να καθιερώσει, με δεδομένη την ετοιμότητα του πρώην αρχηγού της Εθνικής Τσεχίας.

Ο Νταρίντα αναμένεται να είναι αυτός που θα πλαισιώσει τον Πίτερ Ετέμπο στα χαφ και μαζί θα συγκροτήσουν ένα ταχύτατο δίδυμο.

Ο Τσέχος έβγαλε το ψωμί του τα προηγούμενα χρόνια στη Γερμανία με τις επιθετικές αρετές που έφερε μπροστά από την πίσω ζώνη, κυρίως όμως με την ταχύτητά του που ήταν σημείο αναφοράς στη Χέρτα.

Εφόσον αποδώσει στα επίπεδα που περιμένουν και ελπίζουν οι άνθρωποι του ΑΡΗ, τότε μαζί με τον Ετέμπο θα ανεβάσουν σε ταχύτητα και εντάσεις τον άξονα της ομάδας, μαζί φυσικά με τη δημιουργία που αποτελεί σημαντικό ζήτημα στην ατζέντα του Πάρντιου για το δεύτερο μισό της σεζόν. Τόσο όσον αφορά το build up ΄σο και το τρανζίσιον της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα