Ο Ισπανοί… μπλέκουν Λας Πάλμας και Τουρκία για Μορόν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Είναι το καλοκαίρι του Λορέν Μορόν… Ηταν ήδη δικό του πριν καν μπει ο Ιούνιος και η κουβέντα για το μέλλον του φουντώνει λίγο παραπάνω κάθε μέρα.

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του ίδιου για το μέλλον του, έρχονται νέα ρεπορτάζ από την πατρίδα του σχετικά πιθανούς προορισμούς για τον ίδιο εάν και εφόσον αφήσει τη Θεσσαλονίκη.

Η ιστοσελίδα “marbella24horas.es” στέκεται στο ενδιαφέρον της Κάντιθ αλλά σημειώνει και την πραγματικότητα. Οτι δηλαδή είναι πολύ δύσκολο να δελεάσει τόσο τον παίκτη όσο και τον ΑΡΗ λόγω κατηγορίας και χρημάτων.

Μία νέα διάσταση που δίνει το εν λόγω ρεπορτάζ αφορά τη Λας Πάλμας και ένα πιθανό come back του Μορόν στις Κανάριες Νήσους, όπου αγωνίστηκε δανεικός για έξι μήνες πριν έρθει στον ΑΡΗ.

Παράλληλα οι Ισπανοί βάζουν στο “κάδρο” και την Τουρκία, σημειώνοντας ότι ο παίκτης αρέσει σε ομάδες όπως οι Μπεσίκτας, Τράμπζονσπορ και Φενέρ.

Τέλος υπάρχει αναφορά και στη Σαουδική Αραβία που όντως αποτελεί έναν πιθανό προορισμό για τον Μορόν, ο οποίος σίγουρα μπορεί να ικανοποιήσει οικονομικά τόσο τον ίδιο όσο και τον ΑΡΗ.

Ο ίδιος ο Μορόν δεν θα έλεγε όχι στα πετροδόλαρα, ούτε όμως στην προοπτική επιστροφής του στην Primera Division. Για την ώρα πάντως είναι παίκτης του ΑΡΗ όσο δεν υπάρχει επίσημη πρόταση στην ΠΑΕ.

Προτεινόμενα Άρθρα