Ο Κάρλσον και το.. παράθυρο ελπίδας για Μπράμπετς

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ντέιβιντ Μπόμπεργκ Κάρλσον θα μπορούσε να φανεί αρκετά χρήσιμος κόντρα στην Αραράτ, ωστόσο και εν τη απουσία του η δουλειά έγινε για τον ΑΡΗ.

Ο Σουηδός άσσος προφυλάχθηκε και δεν συμμετείχε καν στην προθέρμανση των αναπληρωματικών, ζώντας ωστόσο το ματς από το παιχνίδι και πανηγυρίζοντας μαζί με όλους τους υπόλοιπους την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Το πρόβλημα του 29χρονου μεσοεπιθετικού δεν είναι τέτοιο πάντως που θα τον αφήσει εκτός από τις δύο “μάχες” με τη Ντιναμό Κιέβου, όπως άφησε να εννοηθεί και ο Τόλης Τερζής στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Αυτό που έκανε εντύπωση στα λεγόμενα του Έλληνα τεχνικού είναι σχετικά με τον Γιάκουμπ Μπράμπετς, αφήνοντας ένα μικρό παράθυρο ελπίδας για τη διαθεσιμότητά του.

Ο ΑΡΗΣ θα περιμένει ως την Τρίτη για να δει την κατάσταση του Τσέχου και αναλόγως θα αποφασίσει εάν θα τον συμπεριλάβει στις δύο αλλαγές που θα έχει δικαίωμα να κάνει ως την επόμενη Τετάρτη.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Μπράμπετς να μην προλάβει το ματς της επόμενης Πέμπτης, ωστόσο τις επόμενες μέρες θα φανεί εάν έχει ρεαλιστικές ελπίδες να δηλωθεί έστω για τον αγώνα στο Βουκουρέστι, δίνοντας μάχη με τον χρόνο.

Προτεινόμενα Άρθρα