Ο Καμαρά είναι μία επιλογή του ΑΡΗ για την επίθεση!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι Άγγλοι έκαναν το… μπαμ για την επίθεση του ΑΡΗ, με τα χθεσινά τους δημοσιεύματα για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Το AllAboutARIS έψαξε το θέμα και μέχρι ένα σημείο, όσα αναφέρουν έχουν βάση!

Ο 26χρονος Γάλλος επιθετικός βρίσκεται στη λίστα των “κιτρινόμαυρων” και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα στις 4-5 επιλογές της ομάδας για την κορυφή της επίθεσης.

Οι Άγγλοι βέβαια κάνουν λόγο για αγορά, κάτι που προκύπτει και από πλευράς ΑΡΗΣ αλλά είναι δύσκολο να γίνει λόγω των χρημάτων που θέλει η Φούλαμ και ο ποδοσφαιριστής. Για αυτό και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο δανεισμού.

Ο παίκτης φέτος αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Ντιζόν, έχει ένα καλό “πακέτο” και μάλιστα ο ΑΡΗΣ έχει κάνει ήδη επαφή με τον ίδιο και τους εκπροσώπους του ώστε να βολιδοσκοπήσει τις διαθέσεις του.

Η περίπτωσή του είναι βέβαια πολύ δύσκολη για να προχωρήσει αλλά ο ΑΡΗΣ την κρατάει στη λίστα του, παράλληλα με τις υπόλοιπες που εξετάζει.

Ο ΑΡΗΣ με τα τωρινά δεδομένα δε θα βιαστεί για την απόκτηση φορ και ίσως είναι από τις τελευταίες κινήσεις που θα κάνει η ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα