Ο Κογιάδο ήθελε… προετοιμασία, αλλά η Μπέτις το βλέπει αλλιώς

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Άλεξ Κογιάδο είναι ένα από τα μέτωπα που θα διαχειριστεί η Ρεάλ Μπέτις το φετινό καλοκαίρι και αυτή την κατάσταση θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΑΡΗΣ. Μία δύσκολη περίπτωση, την οποία παρόλα αυτά θα παλέψει για ακόμη μία μεταγραφική περίοδο.

Η Μπέτις δεν θα έλεγε “όχι” να απεμπλακεί από το συμβόλαιο του 25χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος στις αρχές του Ιούνη είχε θέσει τις προτεραιότητές του.

“Όχι, δεν έχω μιλήσει με κανέναν, αλλά υπέγραψα για πέντε χρόνια. Eφυγα (σ.σ. στη Σαουδική Αραβία) )με την προοπτική να έχω μια εμπειρία από το εξωτερικό και να μπορέσω να επιστρέψω. Τώρα σκέφτομαι τη συμμετοχή μου στην προετοιμασία της Μπέτις”, δήλωσε ο Ιβηρας άσσος μετά την παρουσία του στη Σαουδική Αραβία.

Προφανώς ο Κογιάδο θέλει μία ακόμη ευκαιρία στους Ανδαλουσιανούς, αλλά αυτοί δεν φαίνεται τουλάχιστον σε αυτή τη φάση να έχουν τέτοια πρόθεση, όντας ανοικτοί σε προτάσεις για τον παίκτη. Ένα μήνυμα που πιθανό τις τελευταίες μέρες να έχει φτάσει στα αυτιά του παίκτη. Και εδώ… χώθηκε ο ΑΡΗΣ, προσπαθώντας μεταξύ άλλων να αξιοποιήσει και τις σχέσεις του με το σύλλογο.

 

Προτεινόμενα Άρθρα