Ο Κράστεφ δείχνει μία φιλοσοφία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Φίλιπ Κράστεφ ήταν ένας από τους λόγους που άνθρωποι του ΑΡΗ ταξίδεψαν τις προηγούμενες εβδομάδες στη Βουλγαρία και οι Βούλγαροι έδωσαν χθες τη δική τους προέκταση στο ζήτημα.

Ο 21χρονος χαφ δεν είναι απλά μία περίπτωση την οποία φέρνουν στη δημοσιότητα τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας. Έχει βάση, υπάρχει στη λίστα των ανθρώπων του ΑΡΗ και δεν αποκλείεται να τους απασχολήσει πιο “ζεστά” μέσα στο καλοκαίρι.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν στη λίστα τους τον Βούλγαρο χαφ που ανήκει στη βελγική Λόμελ, για μία μεσαία γραμμή που θα χρειαστεί προσθήκες πρώτης γραμμής και όχι μόνο.

Η ουσία στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από αυτήν. Ένα κομμάτι της φιλοσοφίας του Ρόμπερτ Παλίκουτσα, ο οποίος θα επιδιώξει να φέρει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” 3-4 περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών με potential εξέλιξης και αύξησης της χρηματιστηριακής τους αξίας, η οποία δημιουργεί πολλές πιθανότητες κέρδους για την ομάδα.

Πέραν του Κράστεφ υπάρχουν και άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις παικτών που ο Κροάτης αθλητικός διευθυντής έχει στη λίστα του, ώστε τα επόμενα χρόνια να ακολουθήσουν κι άλλοι… Πάλμα.

Προτεινόμενα Άρθρα