Ο μεγάλος ΑΡΗΣ παίζει πάντα για την φανέλα και τους οπαδούς του

από ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΛΑΛΜΑΖΙΔΗΣ

Δεν χρειάζεται να πει πολλά κάποιος για το κυριακάτικο (19/5) εκτός έδρας ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο λόγος που δεν χρειάζεται, είναι ότι η ομάδα που εμπλέκεται στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ, το παιχνίδι που θα κρίνει τον τίτλο, είναι ο ΑΡΗΣ.

Ο τεράστιος αυτός σύλλογος έχει μάθει να παίζει πάντα για την ιστορία του, τη φανέλα του, τους οπαδούς του. Όλα όσα ακούγονται δεξιά και αριστερά στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν αγγίζουν τον ΑΡΗ. Όση «λάσπη» και αν προσπαθούν να πετάξουν ορισμένοι, άλλοι με τον μανδύα της ουδετερότητας και άλλοι όχι, δεν μπορεί να τον λερώσει.

Γιατί είναι τεράστιος αυτός ο σύλλογος. Γιατί στα 110 χρόνια της ένδοξης ιστορίας του, δεν έχει μάθει να σκύβει το κεφάλι, δεν έχει μάθει να συμβιβάζεται. Τράβηξε πολλά, όμως, τα αντιμετώπισε με περηφάνια, με το κεφάλι ψηλά. Με τεράστια ιστορία, βαριά φανέλα και απίστευτο κόσμο.

Ποτέ δεν μπήκε στο γήπεδο, ακόμα και σε φιλικό παιχνίδι, για να χάσει ο μεγάλος ΑΡΗΣ. Ο πεντακάθαρος ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης. Έχοντας παρακαταθήκη όλα τα παραπάνω, δεν μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό την Κυριακή.

Θα δώσει τα πάντα για τη νίκη. Οι μαχητές παίκτες του θα παλέψουν για τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Τη νίκη που θα τους δώσει ψυχολογία για την επόμενη μεγάλη μάχη, το Σάββατο, στις 25 του μήνα, στο «Πανθεσσαλικό» του Βόλου. Εκεί όπου ελήφθη μια ακατανόητη απόφαση, για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, κεκλεισμένων των θυρών.

Το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα… φλέγεται την Κυριακή και οι οπαδοί του ΑΡΗ θα δώσουν το δικό τους μήνυμα. Θα τους περάσουν τη δική τους δίψα για νίκη και στα δυο παιχνίδια. Ο ΑΡΗΣ δεν διαλέγει αναμετρήσεις. Θα παίξει και στις δυο για να τις κερδίσει και θα τα καταφέρει. Για την ιστορία του, τη φανέλα του και τους οπαδούς του.

Προτεινόμενα Άρθρα