Ο Μορόν… και ο Οντουμπάζιο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πριν καν μπει ο Ιούνιος είχε ανοίξει ήδη η κουβέντα για τον Λορέν Μορόν και το μέλλον του, που δεν αποκλείεται να είναι μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης” τη νέα σεζόν.

Ο Ισπανός… καίει ως υπόθεση τους ανθρώπους του ΑΡΗ και ένας λόγος είναι ότι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Μία κατηγορία όμως στην οποία δεν βρίσκεται μόνο αυτός.

Πλην του Ισπανού, ένα ακόμη πολύ σημαντικό μέτωπο είναι και αυτό του Μόουζες Οντουμπάζιο. Ο Άγγλος ετοιμάζεται για την τρίτη χρονιά του στη Θεσσαλονίκη και με την προηγούμενη να είναι ομολογουμένως καλή από πλευράς απόδοσης. Ισως όχι τόσο από πλευράς αριθμών.

Ο Μορόν θα συνεχίσει να απασχολεί προτεραιότητα για τους “κιτρινόμαυρους”. Θα έρθει όμως η στιγμή που θα κληθούν να ασχοληθούν και με την περίπτωση του Οντουμπάζιο. Να μπουν δηλαδή σε διαδικασία να βολιδοσκοπήσουν τις διαθέσείς του για μία ανανέωση συμβολαίου, εκτός εάν έρθει μία πρόταση για τον παίκτη που θα διαφοροποιήσει τα δεδομένα τόσο για τον ίδιο όσο και για το κλαμπ.

Φυσικά υπάρχουν κι άλλοι παίκτες στην εν λόγω λίστα, αλλά ο Άγγλος μπακ κρίνεται ως  περιουσιακό στοιχείο το οποίο ο ΑΡΗΣ θα κληθεί να διαχειριστεί αναλόγως.

Προτεινόμενα Άρθρα