«Ο Ντιόπ νόμιζε ότι μάντεψε σωστά που είπε όχι στην Τότεναμ…»

από AllAboutARIS

Μία ιστορία από το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν «θυμήθηκε» ιστοσελίδα της Αγγλίας. Πρωταγωνιστής είναι ο πρώην παίκτης του ΑΡΗ, Πάπε Σέικ Ντιόπ και η απόφασή του, να σνομπάρει την Τότεναμ που κάποτε τον ήθελε.

Η ιστοσελίδα hitc πήγε μερικά χρόνια πίσω και πιο συγκεκριμένα στο 2017 όταν η Τότεναμ πίεζε για να αποκτήσει τον Σενεγαλέζο, όταν εκείνος βρισκόταν στην Θέλτα Βίγκο.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό θέμα: «Η Daily Mail ανέφερε ότι η Τότεναμ παρακολουθούσε τον Ντιόπ για μήνες πριν ξεκινήσει μια επίσημη προσέγγιση. Ωστόσο, ο Ντιόπ δεν κατέληξε να ενταχθεί στην Τότεναμ και αντ’ αυτού ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στη γαλλική Λυών λίγες μόλις εβδομάδες αργότερα. Ο Ντιόπ είχε κερδίσει εξαιρετικές κριτικές στη La Liga και φαινόταν ότι η Τότεναμ είχε χάσει ένα πραγματικό ταλέντο.

Ο Ντιόπ «έστριψε λίγο το μαχαίρι», καθώς είπε στην ισπανική εφημερίδα AS ότι είχε «μάντεψε σωστά» επιλέγοντας τη Λυών έναντι της Τότεναμ. «Ήταν μια δύσκολη απόφαση», είπε ο Ντιόπ. «Η Τότεναμ με ήθελε επίσης και η αλήθεια είναι ότι το όνομά της ακουγόταν πιο δυνατά… αλλά η ιδέα της Λιόν με τράβηξε. Ήξερα ότι ήταν ένας σύλλογος που δουλεύει με νέους ανθρώπους, δουλεύεις μαζί τους, σε βοηθούν να αναπτυχθείς. Και νομίζω ότι μάντεψα σωστά», πρόσθεσε».

Και συνεχίζει:

«Πηγαίνοντας μερικά χρόνια πιο μπροστά μάλλον η καριέρα του Ντιόπ δεν πάει σύμφωνα με το σχέδιο. Έπαιξε μόλις 25 παιχνίδια με τη Λιόν, δόθηκε δανεικός στη Θέλτα και μετά στη Ντιζόν. Το καλοκαίρι υπέγραψε στον ΑΡΗ Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα, για να μείνει ελεύθερος τον Ιανουάριο. Αυτό ήταν ένα κακό νέο για την καριέρα του Ντιόπ που τώρα επέστρεψε στην Ισπανία, υπογράφοντας στην Έλτσε μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού εντυπωσίασε σε δοκιμαστικά. Η Έλτσε βρίσκεται στην τελευταία θέση της La Liga με μόλις εννέα βαθμούς σε 22 αγώνες.

Σε έναν άλλο κόσμο, ο Ντιόπ θα μπορούσε να εκπληρώσει τα όνειρά του στην Τότεναμ. Αντίθετα, η απόφασή του να σνομπάρει τους «Σπερς» και να ενταχθεί στη Λιόν δεν απέδωσε πραγματικά καρπούς και πρέπει να αλλάξει γρήγορα την καριέρα του».

Φωτορεπορτάζ: MOTIONTEAM

Προτεινόμενα Άρθρα