Ο πάγκος συνεχίζει να προβληματίζει…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Από σήμερα ο Παναθηναϊκός μπαίνει στο “κάδρο” για τον ΑΡΗ. Πρέπει όμως να γίνει και η απαραίτητη… γέφυρα ώστε να πάει όμως από το “Καραϊσκάκης” στο παιχνίδι με τους “πράσινους”.

Ο Χερμάν Μπούργος κράτησε αρκετά θετικά από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δεν έλειψαν όμως και τα αρνητικά που είχαν ως επίκεντρο το δεύτερο ημίχρονο.

Στο διάστημα εκείνο, έκανε την εμφάνισή του και ένα φαινόμενο που παρατηρήθηκε αρκετές φορές και επί Μάντζιου. οι βοήθειες που… δεν δίνει ο πάγκος.

Με την είσοδο των Πάλμα, Χαΐροβιτς -και όχι μόνο- στο ματς της περασμένης Κυριακής, ο ΑΡΗΣ έχασε τουλάχιστον ένα 20% επιθετικά ενώ στερήθηκε πράγματα και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Πέρα από κάποιες εξαιρέσεις (Γκαρσία, Μπεναλουάν, Σάκιτς π.χ.) ο πάγκος φέτος δεν έχει βοηθήσει φέτος τόσο πολύ και ειδικά στη διάρκεια των αγώνων. Φαινόμενο που έζησαν τρεις προπονητές έως τώρα στον ΑΡΗ. Μάντζιος, Τερζής και πλέον ο Μπούργος.

Ο Αργεντινός τεχνικός είναι διατεθημένος να δώσει ευκαιρίες και να… πιέσει μάλιστα ορισμένους ώστε να πάρει πράγματα. Δεν σκοπεύει όμως να το κάνει εσαεί, εφόσον δει ότι συνεχίσουν να μην ανταποκρίνονται.

Το θετικό είναι ότι για το ματς με τον Παναθηναϊκό αυξάνονται οι επιλογές του και έτσι θα έχει τη δυνατότητα να κάνει μία καλύτερη διαχέιριση, τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του επερχόμενου ντέρμπι.

 

Προτεινόμενα Άρθρα