Ο Πάλμα έκανε Χατ τρικ από ασίστ στη νίκη της Ονδούρας

από AllAboutARIS

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Λούις Πάλμα, αφού πρωταγωνίστησε στη νίκη της εθνικής Ονδούρας επί των Βερμούδων με 6-1 δίνοντας τις ασίστ στα τρία πρώτα γκολ που σημείωσε η ομάδα του.

Στο 14ο λεπτό (23:41) η Ονδούρα βγήκε στην αντεπίθεση, ο Λοζάνο έκανε το γύρισμα, ο Πάλμα κοντρόλαρε κι έστρωσε στον επερχόμενο Αριάγκα, ο οποίος τελείωσε ωραία την φάση για το 1-0. Η επόμενη ασίστ του ήρθε στο 49ο λεπτό (1:17:24), όταν ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη έκανε την κούρσα, σέντραρε ωραία και ο Ρουίζ σκόραρε για το 2-1. Η τρίτη και τελευταία ασίστ που ολοκλήρωσε το χατ τρικ ήρθε στο 53ο λεπτό (1:21:20). Αυτή τη φορά πήρε την μπάλα από την αριστερή πλευρά, έκανε την σέντρα και ο Ροντρίγκες τελείωσε την φάση εξαιρετικά για το 3-1.

Στο 76ο λεπτό κι ενώ το σκορ ήταν ήδη 5-1 υπέρ της Ονδούρα, ο Πάλμα βγήκε αλλαγή απολύτα ικανοποιημένος από την εμφάνισή τόσο τη δική του όσο και της ομάδας του. Με τη νίκη αυτή η Ονδούρα έγινε η μόνη με 2/2 στον πρώτο όμιλο της δεύτερης φάσης των προκριματικών του Μουντιάλ της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής.

Προτεινόμενα Άρθρα