Ο Πάρντιου, η Μπέρνλι και η επιστροφή στους πάγκους

από AllAboutARIS

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο πρώην προπονητής του ΑΡΗ, Άλαν Πάρντιου, δέχθηκε πρόταση από την Μπέρνλι, για να αντικαταστήσει τον Βενσάν Κομπανί, που ανέλαβε την Μπάγερν Μονάχου. Οι Clarets υποβιβάστηκαν από την Premier League και τώρα ψάχνουν προπονητή που θα τους οδηγήσει στην… επιστροφή.

Και κάπου εκεί, βρετανικά ΜΜΕ έγραψαν ότι έγινε κρούση στον πρώην τεχνικό του ΑΡΗ, ο οποίος πάντως με δηλώσεις του στο talkSPORT το διέψευσε, αλλά δήλωσε ανοικτός στο να αναλάβει ομάδα.

«Λοιπόν, προφανώς δεν είμαι εγώ. Διαφορετικά θα είχα ήδη ανακοινωθεί επίσημα!», είπε ο 62χρονος.

Ωστόσο, δεν έκλεισε εντελώς την πόρτα για επιστροφή στην προπονητική: «Είναι ωραίο να σε συνδέουν μαζί τους, αν μη τι άλλο», είπε. «Νομίζω ότι η ομάδα είναι αρκετά καλή, η ιδιοκτησία είναι καλά οργανωμένη και έχει καλά οικονομικά. Ίσως είναι σε καλύτερη θέση από ό,τι η Λέστερ πέρυσι για να ανακάμψει. Οπότε πιστεύω ότι όποιος πάρει τη δουλειά, θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία».

Και πρόσθεσε: «Για τον εαυτό μου, είναι μια μεγάλη πρόκληση, γιατί θα ήθελα να πάρω αναλάβω μια ομάδα και να την ανεβάσω στην Premier League. Το έκανα με Γουέστ Χαμ και Σαουθάμπτον. Οπότε ναι, θα ήμουν ανοιχτός σε αυτό».

Προτεινόμενα Άρθρα