Ο πιο πλούσιος ράπερ του κόσμου ενδιαφέρεται για την Τότεναμ!

από AllAboutARIS

Αβέβαιο δείχνει το διοικητικό μέλλον της Τότεναμ, ο ιδιοκτήτης της οποίας, Τζο Λιούις, πριν μερικές ημέρες παραδόθηκε στις Αρχές των ΗΠΑ, κατηγορούμενος για συναλλαγές διακίνηση εμπιστευτικών πληροφοριών.

Ήδη λοιπόν οι δισεκατομμυριούχοι επιχειρηματίες ανά τον κόσμο φροντίζουν να έχουν τα πορτοφόλια τους σε… εγρήγορση σε περίπτωση που το club βγει στο σφυρί. Ένας εξ αυτών είναι, σύμφωνα με τη Sunday Express, και ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης Jay-Z.

O 53χρονος αυτή τη στιγμή είναι ο πλουσιότερος ράπερ εν ζωή αφού η περιουσία του ανέρχεται στα 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο Αμερικανός είναι και συνιδιοκτήτης των Brooklyn Nets του NBA ενώ το 2010 είχε ενδιαφερθεί και για τη – μεγάλη αντίπαλο των Σπερς – Άρσεναλ, επειδή θαύμαζε τον Τιερί Ανρί.

Το ενδιαφέρον του συζύγου της Μπιγιονσέ επιβεβαίωσε, με βάση την αγγλική ιστοσελίδα, και ένας συνέταιρός του, ο οποίος δήλωσε: «Μένει να φανεί αν ο κ. Λιούις θα αφεθεί ελεύθερος. Αν αυτό δεν συμβεί, ο Jay, έχει πει πως θα ήθελε να είναι έτοιμος να κινηθεί γρήγορα για την εξαγορά της Τότεναμ, σε περίπτωση φυσικά που η τιμή είναι προσιτή».

 

Προτεινόμενα Άρθρα